Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Twilight-sztárok a New Moon premieren!! (öltözék)

2009.11.18

 

 

Kristen Stewart

Lássuk be, Kristen Stewart nem az a kifejezetten nőcis csaj. Hiába keres milliókat (dollárban), ugyanúgy képes szakadt farmerban és flanelingben megjelenni, ami sokak számára kifejezetten szimpatikussá teszi. Ám a Los Angeles-i nagy premieren igazán kitett magáért, egy gyönyörű pánt nélküli nagyestélyiben jelent meg :

Kristen Stewart

 

 

 

 

Robert Pattinson

Mit is mondhatnánk!A haja kicsit rendezettebb, mint máskor, de persze a James Dean-stílus továbbra is megmaradt. A három napos borosta pedig kifejezetten szexi!  Igazi angol elegancia (lásd: vékony nyakkendő), szép párt alkotnak Kristennel! Hiányolunk is egy közös képet.......

Robert Pattinson

 

 

 

Nikki Reed

Bár a film abszolút női uralkodója Kristen Stewart, érdemes még megemlítenünk Nikki Reed-et, aki egy merőben bájos összeállítást választott az estére.  A habos-babos szatén ruhácskát egy övvel, illetve egy hozzáillő cipővel bolondította meg :

Nikki Reed

 

 

 

Ashley Greene

Ez a piros ruha telitalálat volt !!! Nagyon jól áll neki :

Ashley Greene

 

 

Kellan Lutz

A vörös szőnyeg nem kimondottan a férfiak terepe, elvégre nincs túl sok választási lehetőségük, vagy ilyen öltönyt vesznek, vagy amolyan, pózolásban is nagyjából kimerülnek a lehetőségek a zsebre dugott kéznél. Kellan mindenesetre bedobott még egy kis lábcsámpázást is :

Kellan Lutz

 

 

Taylor Lautner

Ő is követte az angol elegancia hagyományait, és vékony nyakkendőt választott, egy kékesben játszó öltönnyel.... :

Taylor Lautner

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.