Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A Twilight sztárokat nem érdekli a Breaking Dawn 3D-ben !!!

2010.03.10

 

A Twilight sztárokt nem érdekli a 4. rész 3D-ben !!!

 

Bár még semmi biztosat nem tudunk a negyedik Twilight-saga részről, a Breaking Dawnról, azért a pletykák persze már régóta mennek az utolsó vámpíros filmmel kapcsolatban. Amíg az, hogy az igencsak hosszú történetet lehet, hogy egy helyett két részben mesélik majd el, nem igazán zavar senkit, a film 3 dimenziós verziója ellen már több Twilight-sztár is kifakadt!

 

Ugyan a 3D-s filmek egyre népszerűbbek mostanában, azért a Twilight színészei még meglehetősen idegenkednek tőle. Robert Pattinson például nem is érti az egész őrületet!

"Ez a 3D-s dolog összezavar. Még nem láttam az Avatart vagy más 3D-s filmet. De az ötlet maga… Emlékszem, amikor gyerek voltam láttam néhány ilyen filmet, és az összestől fájt a fejem."

Kellan Lutz is hasonlóképpen gondolkozik:

"A 3D-től fáj a szemem. Bár az Avatar 3D-ben és IMAX-ban is csodás volt, de azért nem hiszem, hogy szeretnék egy fél-vámpír babát 3D-ben látni. Vannak olyan jelenetek, amiket egyszerűen nem akarok 3D-ben megnézni."

Ám nem csak a film nagy sztárjai, de a kevésbé fontos szereplők, mint a Bella barátnőjét játszó - amúgy Oscarra jelölt - Anna Kendrick sem biztos abban, hogy a Breaking Dawnt 3D-ben is el kéne elkészíteni.

 
 

"Nem vagyok biztos ebben az egészben. De persze a készítők engem nem kérdeznek majd meg erről… "Kép

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.