Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Júniusban jön Stephenie Meyer új könyve !!

2010.04.06

Júniusban jön a Twilight-saga írónőjének új könyve !!!

 

Bár a Twilight-saga ötödik részének szánt Midnight Sunt már nem fejezte be Stephenie Meyer, azért most mégis kitalált valamit, amivel még több pénzt kereshet megörvendeztetheti rajongóit: az Egyesült Államokban június 5-én kerül boltokba az írónő új novellája!

A 2010-es Bravo Otto napján megjelenő könyv The Short Second Life Of Bree Tanner: An Eclipse Novella (Bree Tanner rövid második élete: egy Eclipse novella) címet viseli, és - meglepő módon - Bree Tannerről szól, arról a fiatal vámpírról, aki az Eclipse-ben Victoria hívására harcba indult Cullenék ellen. Az írónő ezzel a könyvvel akarja kifejezni háláját rajongói iránt!

"Ez a novella ugyanannyira meglepett engem mint másokat. Amikor 2005-ben elkezdtem dolgozni rajta, egyszerűen csak egy olyan feladat volt számomra, ami segített megvizsgálni az Eclipse másik oldalát, amit akkoriban szerkesztettem. Azt hittem, hogy majd lesz belőle egy rövid történet, amit kirakhatok majd a weboldalamra. Aztán amikor elkezdtünk dolgozni a Twilight-saga hivatalos kézikönyvén, akkor úgy gondoltam, hogy a Bree sztori jól beleillene ebbe. Ám a sztori végül hosszabb lett, mint gondoltam, annyira hosszú lett, hogy már nem fért vele a kézikönyvbe."

Az Eclipse rendezője, David Slade már el is olvasta a könyvet, és állítja, hogy a rajongók nem fognak benne csalódni. Ráadásul aki megveszi Stephenie új könyvét, még jótékonykodik is, ugyanis minden egyes eladott kötet árából egy dollárt a rászorulók kapják Chilében és Haitin. Piros pont!

 

http://cdn.24.com/files/Cms/General/d/283/bdf722cf712d45f1947e8b831f150a43.jpg

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.