Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Robert Pattinson Magyarországon van !!!!!

2010.03.28

Robert Pattinson végre Magyarországon van !!!!!!!!!!

 

-Robert Pattinson Magyarországon van, de nem Dedikáláson, hanem a Bel Ami forgatásán ami Április 5.-én kezdődik.

Egy lány aki láthatta a forgatási előkészületeket:

 

"Ma sétáltunk a barátnőmmel az Andrássy-n, gondoltam leírom amit láttunk. Már csak azért is, mert olyan fél nyolctól kezdve egy darab ember sem teheti be a lábát arra a részre, őrök vannak mindenhol. Mikor mi mentünk, még bőven járható volt a forgatási terület, az elején még fotózni is tudtunk.
A lezárás igazság szerint az Operától indul, onnan van minden leszórva homokkal. Az utca táblákat átírták franciára, illetve a kirakatokat is megváltoztatták néhol. Van egy kávézó, amit megtartottak díszletnek, amikor jöttünk hazafelé már kint volt a csésze kávé és a croissant minden asztalon !
A lovaskocsikról annyit, hogy van belőlük vagy 10. Mindegyik magyar, a kocsik egy magángyűjtemény darabjai. Felhívnám a figyelmeteket egy vörös darabra, melyet külön a Hídember című filmhez csináltak anno.
Mi fél nyolc körül jöttünk el, mert már nagyon csúnyán néztek az őrök,de akkor még se színészek, se semmi. A statisztákkal teli buszt épp láttuk megérkezni.Gondolom először mindennel készen akartak lenni, és csak a kész forgatási területekre lehívni a színészeket. Láttunk két lakókocsit, meg két lesötétített buszt, gondolom ott lesznek a sminkesek, öltöztetők illetve büfé/vécé.
Egy őrt megkérdeztünk, azt mondta egészen estig le lesz zárva minden, ami azért szerencsétlen helyzet, mert a kordontól semmit nem lehet befelé látni:( "

 

 

A forgatás helyszínéről képek (ezeken a képeken már megvannak az első előkészületek) :

 

 

Egy külföldi oldal szerint ez a kép már Magyarországon készült:

Ez a kép Londonban készült, ahol Robert útban volt Budapest felé

 

 

Robert váratlan mondata: köszönöm hogy csendben voltatok

Robert a fókuszban - az első napja az országban

(2010.03.28)

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.