Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kristen Stewart fotózás (képek)

2010.06.07

 

Kristen Stewart az Elle magazinban !!!

 

Vadiúj trendi fotósorozat látott napvilágot az angol Elle júliusi számában, nem más, mint a mi kis Bellánk, Kristen Stewart közreműködésével! A sztár ráadásul a fotózás során megint okot adott arra, hogy higgyünk „Robsten” létezésében…

Ezer köszönet az Elle UK-nek, hogy létrehozta ezt a csodás sorozatot, persze a köszönetnyílvánításból nem maradhat ki Anne-Marie Curtis stylist, aki a koncepciót megálmodta és Matthias Vries McGrath fotós sem. Kristen Stewart igazán komfortosan érezte magát ezekben a hosszú, pamut zoknikban, ami a fotózás alapjául szolgált. Az idén szinte minden divatbemutatón és divateseményen láttunk zoknis lányokat, minden bizonnyal ez lesz a legújabb trend az ősszel. Merész, de menő!

Egyébként történt egy vicces kis incidens a fotózás során: a sztár megkérte az Elle riporterét, hogy vigye oda neki az iPodját - és valószínűleg később nagyon megbánta ezt a döntését, ugyanis a szemfüles riporter meglátott valamit - vagy inkább valakit - az iPodon!

 

"Egy ismerős, nagyon helyes fiatalember volt rajta, ahogy átöleli Kristent és a macskáját, Jellát. Kristen egy szó nélkül visszadugta az iPodot a kesztyűtartóba… - mesélte a riporter."

 

 

kristenstewart2010julyelle6

 

nagyítás

 

nagyítás

 

nagyítás

 

nagyítás

 

nagyítás

Semmi kétség nem fér hozzá, a  Los Angelesben született 20 éves színésznő meghódította Amerikát és ezzel az egész világot. Egyszerűségével, bájával és szerénységével mindenkit le vesz a lábáról, és ez alól az amerikai Elle sem volt kivétel. Így a júniusi számban is Kristen lett a tuti befutó. A képeket nem más, mint Carter Smith fotós készítette.  A fotók egytől egyig a színésznőről szólnak, hozzászoktunk a szebbnél szebb ruhacsodákat bemutató fotósorozatokhoz, amik valljuk be kicsit uncsik is már,  de ez a szám totál eltér a megszokottól. A koncepció lényege maga Kristen és a hírnév.  Imádjuk ezt a számot és külön köszönet a kreatív csoportnak a változatos képekért. És persze a mi kis Twilight Sagánknak a legújabb csodás alakításáért!

 

 

nagyítás

 

 

 

nagyítás

nagyítás

 

nagyítás

 

 

nagyítás

nagyítás

 

 

nagyítás

 

nagyítás

 

nagyítás

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.