Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Emma Watson kijelentése ( Twilight könyvek vs. Harry Potter?!)

2010.09.06

Emma Watson rendszerint visszafogott, kedves lány benyomását kelti, amolyan igazi angol úrihölgy ő. Most azonban kimutatta foga fehérjét egy csípős megjegyzés formájában, ami a nagy riválist, a Twilightot érintette.

Mint már minden rajongó tudja, a Harry Potter-sorozat utolsó részében Hermione Granger, vagyis Emma karaktere megcsókolja a Rupert Grint által alakított Ron Weasley-t, miután éveken át vonzódott egymáshoz a lét fiatal. A film idén novemberben kerül a mozikba, így aztán Emma számos sajtótájékoztatón vesz részt, hogy promotálja a filmeket. Egyik ilyen alkalommal Emma a következőt nyilatkozta:

"Büszke vagyok arra, hogy a Harry Potter szexi részek nélkül is sikeres. A tartózkodás a vonzalmat sugárzó részeket még intimebbé és izgalmassá teszi. Az az igazság, hogy mi nem szexet árulunk, nem prostitualizálódunk a profit reményében, mint a Twilight: mi nem vagyunk közönségesek, hogy még több pénzt keressünk"

- mondta Emma, finoman utalván arra, hogy nincs épp jó véleménnyel a vámpírromantikáról...

(forrás:neon.hu)

 

És neked mi a véleményed a hírről?? (Igaznak tartod a kijelentést..?)

Írjatok komit..

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

SZAR

(SZAR HERRY POTTER, 2011.07.26 16:33)

A LEGNAGYOBB FOS FIM AMIT ÉLETEMBEN LÁTTAM AZ ELSŐ RÉSZÉT NÉZTEM MEG RÉGEN DA AZ IS EGY FOS VOLT ÚGYHOGY EGYÁLTALÁN ÖRÜLJÖN EZ A PROSTI HOGY A SZÁJÁRA VEHETI A TWILIGHTOT MERT SZERINTEM MÉG ARRA SEM MÉLTÓK GOGY A LÉTEZZENEK DE HA ÉN VÁMPÍR LENNÉK AKOR SÖSZEZÚZNÁM A KOPONYÁJÁT ÉS NEKEM ERRÖL ENYIT DE HA VALAKI EGYETÉRT VELEM AKKOR AZ LÁGYSZI IRJON ,ERT A ZTUDOM HOGY AZ AKI IR AZ LEGALÁBB TISZTELI A TWILIGHTOT ÉS A SZIVE MÉLYÉBŐL TWILIHHTER

Re: SZAR

(i love twilight, 2014.12.22 14:48)

hát ja igazad van. én is lattam a harry pottert es az a film azt sem erdemli meg hogy egymás mellé tegyék a dvdiket vagy könyveiket.

biberklaudia@yahoo.com

(Claudia, 2012.01.14 17:06)

Ugyanmár......én az összes Harry Potert ELKEZDTEM nézni,de olyan hülyeségnek tartottam,hogy abbahagytam. Szóval nem néztem tovább....De a Twilight azonnal magával ragadott! Imádom!

gyenisadrienn@gmail.com

(Adrienn, 2011.12.31 01:26)

teljes mértékkel egyet értek veled én is utálom a Harry Pottert!!!!! és ez a kis csicska örüljön hogy egyáltalán ebben a fosban is szerepelhet!!!! Team Twilight!!!!!<3<3